Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shinji Mikami δήλωσε πως θέλει να φτιάξει τουλάχιστον ένα ακόμη game

*
Ο δημιουργός του Resident Evil, Shinji Mikami, δήλωσε πως θέλει να φτιάξει τουλάχιστον ένα ακόμη game πριν αποσυρθεί από την αγορά. Μιλώντας στο VG247, ο Mikami σημείωσε πως αν και έχει παραδώσει τη διοικητική του θέση στην Tango Gameworks και δεν ασχολήθηκε με το Ghostwire: Tokyo, θα ήθελε να ασχοληθεί ακόμη με την αγορά και να φτιάξει ένα ακόμη παιχνίδι. Ο 56χρονος δημιουργός έχει δημιουργήσει τίτλος εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ίδρυσε την Tango Gameworks για να δώσει ευκαιρίες και χώρο σε νέους προγραμματιστές και developers με «φρέσκες» ιδέες. Μένει πλέον να δούμε πως και πότε θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε κάτι ακόμη πριν τον αποχαιρετήσουμε από τη βιομηχανία που βοήθησε και ο ίδιος να διευρυνθεί και να φτάσει στο σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*